“Ma sain lendlehtedest teada laupäeval, kui Taisto bussijuhid need oma bussidest kokku korjasid ja Euorlinesi kontorisse tõid. Ligi 3000 lehekest. Samad lendlehed olid väljas ka Tartu, Pärnu ja Tallinna bussijaamades,” ütles Eurolinesi märgi all rahvusvahelisi bussiliine opereeriva Mootorreisid AS-i juhatuse esimees Hugo Osula Eesti Päevalehele.

Helistajate vahel lubatakse välja loosida Nokia mobiiltelefon, Snaige külmik ning reisid kahele Saksamaale, Kiievisse ja Peterburi.

“Olen veendunud EL vastane ja lasin trükkida 100.000 lendlehte, mida jagasin bussides, kauplustes ja kohvikutes,” ütles Sebe-Ekspressbussi juhataja Arne Otter.

Otteri sõnul kuulub lendlehele trükitud telefoninumber Sebe-Ekspressbussile. “Kui see on suunatud Osulale, siis on tegemist eksitusega ja muudetakse ära.”

“Tuleb otsida, kes on see poliitiline jõud, kes sellist käitumist ärimeestele soovitab,” ütles Otter ajalehele. “Tegemist oleks nagu külapättusega. Eestis on see täiesti uus äristiil: kui vanasti käisid kandilised ringi, siis nüüd on psühhoterror, mis peaks müüma,” lisas Osula.