Mitmeid aastaid on üsna sarnasena püsinud ka osaühingu käive. Mullu oli see sama suur kui 2011. aastal ehk 82 824 eurot. Kasumit teenis Vigla mõnikümmend eurot tunamullusest rohkem ehk 63 507 eurot.

Ühe töötaja tööjõukulu oli mullu 20 578, 2011. aastal 18 566 eurot. Suure tõenäosusega on ainus töötaja Vigla ise. Nimelt on meelelahutusäris üsna levinud maksude optimeerimise skeem, kus igapäevaselt toimetuses tegutsevad inimesed võtavad isiklike äriühingute kaudu tellijatelt nn palgaraha igakuise teenuste eest osutatud arvega.

Kui Vigla firma mullune käive oli euro pealt sama suur kui tunamullu (82 824 eurot) ning tema nö tööandja on peamiselt Kanal2, siis maksab telekanal tuntud teleprodutsendile teenuse osutamise eest oletatavasti üle 6000 euro kuus. Sellest maksab ettevõtja omakorda töötaja palga välja, mis on aga märksa madalam.

Ivar Vigla loobus oma ettevõtluse tausta selgitamisest. Ta ei ole aastaid ühtki intervjuud ega kommentaari andnud. Temast on keeruline fotosid leida, kuigi ta käib igapäevaselt tööl Maakri tänaval, Kanal2 "Reporteri" toimetuses. Tagasihoidliku muhu mehe avalikud tegemised jäävad aega, mil Eesti Televisioonis oli eetris "Wigla šõu", "Noortestuudio pärastlõuna", Pirita Olümpiaspordikeskuses tegutses Raadio TOP.

Vigla ilmselt kõige kuulsam välgatus jääb paarikümne aasta tagusesse aega. 1991. aasta 16. veebruari õhtul pärast suusatamise maailmameistrivõistluste ülekannet ja enne meelelahutussaate "Wigla show" algust andis ETV diktor valuutakommentaariks sõna "Aktuaalse kaamera" toonasele uudistejuhile Feliks Unduskile. Too luges ametliku tooniga Soome ringhäälingust saadud teabele viidates ette uudise, et Soome 100margased kõrvaldatakse käibelt.

Vigla naljasaate avalõiguks mõeldud libauudis tabas rahvast nuiahoobina pähe. Tuhanded inimesed tormasid, kes kuhu, oma sääste vahetama. Nimelt oli äsja käibelt kaotatud 50- ja 100rublased ning väga paljud olid oma rahatagavara aina odavnevate rublade asemel vahetanud kaljukindlana tundunud Soome markadeks.

Soome marga tänavakurss langes kaheksa korda, kirjeldab ETV naljaks mõeldud uudise košmaarset mõju. Äri tehti isegi taksopeatustes ja poolmuidu kursiga – peaasi, et Soome rahast lahti saaks. Kui telesaate lõpus öeldi välja, et margauudis on puhas jama, polnud telerite ees enam suurt kedagi, sest kõik olid tormanud linna peale raha vahetama, kirjutas Õhtuleht 2007. aastal.

"Telemaja sai pommiähvarduse, Soome valitsus nõudis eestlastelt aru ning sellest päevast peale ei ütle paljud tuttavad enam Viglale ja Unduskile tere," ütles ETV kodulehekülg libauudise mõju kohta. "See oli Eestimaa suurim häpening, pikkade nugade öö. Sellel hetkel ei teadnud, et see asi nii kuradi umbseks, nii karmiks läheb," on Vigla hiljem öelnud. Vigla sai tol päeval 29aastaseks.

Töökaaslastele on Vigla tunnistanud, et on oma eetrivajaduse ammugi täis istunud.

"Ta ei ole kuhugi kadunud, aga ta teeb praegu seda, mis talle tõepoolest meeldib – "Reporterit"," märgib Vigla kolleeg. "Või nagu ta ise kord ütles ja paari liigutusega näitlikustas: tema teeb uudiseid neile tädidele, kes keskturult raskete kompsudega kodu poole kõmbivad!"