Elisa peo kulu oli keskmiselt 120 eurot inimese kohta. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest. Pidu toimus Arigato peokeskuses Tallinnas ja esinejaks oli Ska Faktor.

“Lähtume sellest, et bändi saatel saaks hoogsalt tantsu keerutada ja bändi repertuaaris oleks ka laialt tuntud lugusid. Varasematel aastatel on meil käinud The Sun, Koit Toome, Ines, Lenna ja paljud teise tuntud artistid,” selgitas Ärilehele Elisa ettevõtte personalijuht Kaija Teemägi.

Spetsiaalset jõulupreemiat ei ole Elisas ega ka mitte Eesti Telekomis.

“Meie maksame oma inimestele tasu ja preemiat hea töö eest, mitte kalendris olevate pühade eest. Seega jõulupreemiat Elisas ei eksisteeri,” selgitas Teemägi.

Kuigi ka Eesti Telekom jõulupreemiat ei maksa, siis lisas ettevõte kommunikatsioonijuht Kaja Sepp, et ettevõtte töötajatel on võimalus saada tulemustasu, kui 2015.aasta majandusaasta eesmärgid on täidetud.

“Tulemustasu makstakse välja aprillis ja suurus sõltub eesmärkide täitmise määrast. Tööandjana peame ühiste eesmärkide seadmist ja nende täitmisel tulemustasuga motiveerimist oluliseks, sest siis töötab kogu ettevõte ühtselt ja keskendunult ning iga inimene tunnetab suurte eesmärkide saavutamist või mittesaavutamist väga otseselt,” selgitas Sepp.

“See kõlab küll nagu vana jutt müürsepast, kes mitte ei lao müüri, vaid ehitab katedraali – aga ma siiralt usun, et enamik inimesi hindab oma panuse mõtestamist ja ka selle väärtustamist materiaalses plaanis,” lisas ta.