Kuu aega tagasi alustas ettevõtte juht Dan Strömberg firmas ümberkorraldustega. Teliast lahkusid tehnoloogiadirektor Tiit Tammiste ja juhatuse liige ning erakliendi ja turundusüksuse direktor Piret Mürk-Dubout. Juuli keskel lahkub ka finantsdirektor Valev Tõnisson.

Lisaks TV ja multimeedia hankejuhile otsib Telia praegu ka tööportaali CV Online vahendusel juhtivatele kohtadele andmesideteenuste juhti ja it-müügijuhti.

Kolm aastat Telia TV ja multimeedia hankejuhina töötanud Luhats kinnitas, et lahkub töölt enda algatusel, mitte sunnitud ümberkorralduste tõttu. Ta asub tööle Cinema Holdingsi kommertsdirektorina. „Kandideerisin ühele väga ägedale filmimaailma töökohale, millest poleks tark keelduda ühelgi kinohuvilisel,“ kommenteeris Luhats oma lahkumist. Samuti toonitas ta, et tegu ei olnud kurja lahkumisega.

Telia Eesti kommunikatsioonijuht Raigo Neudorf selgitas, et ettevõttes toimub meeskonna värskendamine. Korraldatakse uusi sisemisi konkursse ning värvatakse uusi inimesi juurde. „Kogu uus struktuur peaks olema paigas 1.juuliks,“ lausus ta.

Kuuldused, justkui toimuks ettevõttes koondamislaine, lükkas Neudorf ümber, kuid möönis, et osad inimesed lahkuvad ettevõttest kokkuleppeliselt.

Selle aasta 7. jaanuarist asus Telia Eestit juhtima rootslane Dan Strömberg, kes oli varem juhtinud Leedu Omniteli.