Arvestades, et fondi likvideerimisperiood kestab kuni novembrini, siis on oodata, et lisaks Telliskivi loomelinnakule, mis vahetas 4,8 miljoni euro eest omanikku, müüakse lähiajal veel Tallinna kesklinnas Kinomaja Sõprus ja Šveitsi Maja, Õismäel Järveotsa Kaubanduskeskus, Pharmadule tootmishoone Jüri tööstuspargis, terasetootja BE Steel tootmishooned kolmes Balti riigis ja Tallinnast 10 kilomeetri keskusel asuv potentsiaalseks logistikakeskuseks sobiv kinnistu. Lisaks arendusprojekte ja kinnistuid mujal Baltikumis.

Erinevalt varasemast ei avalikusta fond enam üksikute kinnistute hinnatavat väärtust, et mitte mõjutada läbirääkimisi potentsiaalsete ostjatega. Eelmise aasta juulis hindas fond Telliskivi loomelinnaku väärtuseks 3,4 miljonit eurot, Kinomajal Sõprus 3,96 miljonit, Šveitsi Majal 9,2 miljonit eurot ja Järveotsa Keskusel 3,8 miljonit eurot. Fondi varade maht oli pool aastat tagasi 40,3 miljonit eurot.

2013. aasta teise poolaasta tootlus oli 4,78 protsenti ja varade kogumaht ulatus siis 41,3 miljoni euroni. Poolaasta täiendavate investeeringute mahuks kujunes 681 000 eurot. Lõviosa investeeringutest tehti Telliskivi Loomelinnaku uute üürnike tarbeks ning väiksemas mahus investeeriti Šveitsi Maja ja Järveotsa Keskuse üüripindade parendustesse, Klaipeda kaubanduskeskuse arendusse ning teistesse arendusprojektidesse, seisab fondi poolaasta kokkuvõttes.