Tere juhatajaks nimetati Ülo Kivine, kes on piimatööstuses töötanud alatest 1995. aastast ja olnud ligi seitse aastat ettevõtte tootmisdirektor. Oliver Kruuda jätkab emafirma AS Rubla juhatajana, on kirjas Delfile saadetud teates.

Kruuda ütles, et kontserni tegevuste viimine eraldi tütarettevõtetesse õigustas end Kalevi puhul, kus toimus sarnane struktuuri korrastamine eelmise aasta mais. Tema kinnitusel annavad eraldiseisvad tütarettevõtted parema ülevaate erinevate tegevusvaldkondade arengutest ja tulemuslikkusest.

Kruuda sõnul on Rubla holdingfirma nimi, millel ei saa olema mõju Tere kommunikatsioonile. Holdingfirma nime valikut kommenteerides ütles Kruuda, et suurt Vene turgu silmas pidades on rubla esimene asi, mis inimestele meenub. „Ka selle nime tuntuse kasvatamine on oluliselt lihtsam ja odavam kui mis tahes brändi kopsakas reklaamieelarve. Pakun, et sõna rubla aidatud tuntus Eestis on suurusjärgus 95 protsenti, Vene turust ma siinkohal üldse ei räägiks.“

Tütarettevõttesse Tere AS liideti lisaks piima varumise, töötlemise ja piimatoodete müügiga seotud tegevustele ka kohukeste tootmisüksus. Eraldi tütarettevõttena jätkab Eesti suurim piimavedaja AS Meieri Transport.