„Olen oma esmased eesmärgid paika pannud. Esiteks on oluline firma väärtuse ja kaubamärgi maine hoidmine. Järgmise aasta perspektiivis ka väärtuse kasvatamine. Oluline on ka sisuline koostöö farmeritega ja teiste koostööprartneritega. Kolmas ja väga oluline teema on töötajad. Nende motiveeritus. Inimesi tuleb hoida," alustas Rehe.

Rehe tunnistab, et tulles ettevõtte juhiks ei ole tal veel andmeid viimase 9 kuu majandustulemuste kohta. Ettevõte on ebatraditsioonlises finantsseisus, võlad on ümber struktureeritud ning saneerimisprotsess käib.

„Kõik osapooled aktsepteerivad restruktureerimist. Tuleb jätkata ja hoida finantsdistsipliini. Olen pöördunud palvega finantsjuhtide poole ja peaksin saama täna ülevaate viimaste kuude seisust," ütles ta.

Rehe sõnul tunneb ta Kruudat aastakümneid ja surub tal kindlasti kätt. Ta ei usu, et tema töid ja tegemisi kuidagi takistama hakatakse.Ta peaks rahulikult tegutseda saama.

„Eks siin peamajas ole ka palju inimesi, kellega kohtuda tuleb. Räägin neile oma nägemusest. Loodan vastata kõikidele tekkivatele küsimustele. Vaatame ka numbritele otsa. Siis plaanin sõita tehastesse ja piimameeste juurde ning nendega rääkida," tutvustas Rehe oma järgmisi plaane.

Ta ei soovi veel öelda, mis Terega teha tuleks. Kas on tarvis mõnest osast, tehasest, loobuda või saab jätkata samas koosseisus. See kõik selgub lähemate päevade ja nädalate jooksul.