Võistlusega „Trade Like A Pro” liitus 46 Tinkoff-Saxo klubi ratturit, juhti ja spordijuhti. Iga osaleja sai võistluse korraldajalt Saxo Bankilt 1500 eurot ning juhtnöörid „Saxo Mobile Trader” äpi abil aktsiatega kauplemiseks.

„Võistlus on pea sama intensiivne kui energiat nõudev mäkketõus või klassikalise sprindietapi finiš,“ ütles investeerimisvõistluses kaasa lööv Tinkoff-Saxo spordijuht Tristan Hoffman.

Profiratturite investeerimisvõistlust saab jälgida Saxo Banki loodud finantskogukonna portaalist TradingFloor.com. Veebilehe registreeritud kasutajad saavad jälgida võistlust jooksvalt, vaadata, missuguseid tehinguid meeskond teeb, suhelda võistlejatega, arutada kauplemisideid ning ehk isegi üle võtta nende strateegiaid.

„Trade Like A Pro” on jätk Saxo Banki 2014. aasta novembris välja kuulutatud algatusele „Ride Like A Pro”, kus väike grupp huvilisi sai võimaluse elada ja treenida nagu Tinkoff-Saxo profirattur, sealhulgas osaleda ühe suure velotuuri – Giro d’Italia või Vuelta a España – raskeimatel etappidel.

„„Trade Like A Pro” ja „Ride Like A Pro” siht on aidata osalejatel kinni haarata võimalustest ning saavutada oma füüsilised ning vaimsed eesmärgid. Meie Saxo Bankis usume, et see on edu võti nii finantsturgudel kui ka jalgrattal,“ ütles Saxo Banki ärivaldkondade juht Matteo Cassina.