Lisaks traditsioonilisele Baltimaade börsiettevõtete tutvustusele räägitakse sellel aastal konverentsil ka ärieetikast ning toimub päevakajaline poliitikute arutelu investeerimis ja majandusteemadel.

"Tippjuhilt investorile on üks väheseid üritusi aastas, kus investoritel on võimalik olla samas ruumis Baltimaade börsiettevõtete tippjuhtidega ning neil nööbist kinni haarates küsimusi esitada. Selle aasta konverentsil võib väärtpaberiturgude teemadel nööpi keerata ka poliitikutel. Konverentsil käsitletavad teemad on aktuaalsed - investoreid enim paeluvate ettevõtete tulevikuplaanid, hea ühingujuhtimine ja ärieetika ning kahtlemata poliitilised lubadused meie kapitaluturgude arengu kindlustamiseks," sõnas Tallinna Börsi juhatuse liige Kaidi Ruusalepp.

Tänavusel konverentsil saavad ettevõtete visiooni ja järgnevate aastate tegutsemiskava tutvustamiseks sõna Jaano Vink (Eesti Ehitus), Peeter Larin (PTA Grupp), Vaidas Savukynas (Apranga), Saulius Jurgelenas (Sanitas) ja Salvis Lapins (Olainfarm). Konverentsil annavad Investorite Liidu esindajad Jaanika Merilo ja Heldur Meerits üle ka investori sõbra tiitli.

Päeva teises poole tutvustavad Kilvar Kessler (Tark & Co) ja Kaidi Ruusalepp (Tallinna Börs) hea ühingujuhtimise tava ja ärieetika olulisust investoritele, uut vaadet pakub psühhiaater Jüri Ennet. Lisaks toimub Eesti suuremate erakondade esindajate aruteluring investeerimis ja majandusteemadel. Paneele juhivad moderaatorid Rain Lõhmus (LHV) ja Andrus Alber (Tallinna Börs).

Konverents on osa Tallinna Börsi investorhariduse programmist.

Konverentsi korraldamist toetavad LHV ja Ärileht. Osalemiseks palume kindlasti eelregistreeruda LHV veebilehel. Lisainfo telefonilt 640 8800 või e-posti aadressilt tallinn@omxgroup.com.