Menüül on kuupäev 14. aprill 1912, see on päev, mil uppumatuks peetud hiigelalus rammis jäämäge ning uputas 1522 inimest.

Menüü oli tollel viimasel õhtusöögil rikkalik, menüüs olid näiteks Argenteuil'i munad (munapuder Hollandaise kastme ning spargliga), talumehe konsomee ja Merylandi stiilis kana, vahendas BBC.

Oksjonipidaja Andrew Aldridge ütles BBC-le, et tegemist on äärmiselt huvitava mälupildiga Titanicu esimese klassi elust.

"Mida peame meeles pidama on see, et Titanicut peeti lisaks kõigele muule ka maailma parimaks restoraniks, kus ainuüksi õhtusöögiks oli 40 erinevat valikut," sõnas Aldridge.

Oksjonil müüdud Titanicu viimase õhtusöögi menüü kuulus San Francisco lugupeetud pankurile Dr Washington Dodge'ile, kes oli Titanicu pardal koos naise ja pojaga. Menüü leiti pankuri naise, Ruth Dodge'i, kotist kui viimane laevalt päästepaadiga põgenes.

Nii Ruth Dodge kui ka tema poeg elasid laevahuku üle.