TNT Eesti juhataja Asko Talu sõnul annab TNT uue sihtkohaga oma panuse Afganistani ühiskonna kiiremasse tagasipöördumisse rahvusvahelisse majandusse, aidates taastada riigil äri- ja ühiskondlikke kontakte teiste maadega. “Viimase aasta jooksul on TNT alustanud kiirtranspordi teenuse pakkumist ka autotranspordiga uutesse sihtkohtadesse Horvaatias, Sloveenias, Rumeenias, Türgis ja Kreekas,” lisas Talu.

Dokumendi- ja pakisaadetiste saatmine Eestist Afganistani ja vastupidi toimub TNT lennukiirtranspordi teenust kasutades nelja päevaga. Saadetised liiguvad marsruudil Tallinn - Liege - Dubai - Kabul.

TNT Eesti AS asutati 1994. aastal peakontoriga Tallinnas. Esimese transpordifirmana Eestis omistati TNT Eestile 2000. aastal ISO 14001 keskkonnajuhtimise sertifikaat. TNT Eesti oli ka esimene transpordifirma Eestis, kellele omistati ISO 9002 kvaliteedisertifikaat ja esimene ettevõte Eestis, kellele väljastati tollimaakleri litsents.

Rahvusvaheline kiirtranspordi- ja kullerifirma TNT on TNT Post Group’i (TPG) tütarfirma. TNT Express annab tööd 40 000 töötajale ja on ainuke organisatsioon, mis on tunnustatud kogu maailmas tiitliga Investor in People. TNT Post Group on Amsterdami, New Yorgi, Londoni ja Frankfurti börsidel noteeritud ettevõte, mille peakorter asub Hollandis Amster­damis. Oma enam kui 140 000 töötajaga 58 riigis osutab TPG teenuseid rohkem kui 200 riigis.