Kui Nordica senine juhatuse esimees Jaan Tamm 12. juulil ameti maha panemisest teatas, spekuleeriti meedias, et otsuse taga võivad olla Eesti riigile kuuluva lennufirma lahkhelid poolakate LOT-iga ühisettevõtte Regional Jet asjus.

Juuli alguses käis Tallinnas Nordica esindajatega kohtumas LOT-i juht Rafał Milczarski ning sel nädalal said kahe ettevõtte juhid kokku Varssavis. Eestit esindasid seal Peeter Tohver, ajutine juhatuse esimees Hannes Sarapuu ning Regional Jeti nõukogu juht Jan Palmer.

Peeter Tohver ütles ERR-ile, et Nordica ja LOT-i ühises äris ei ole midagi muutunud ning ka tihedates kohtumistes ei tasu midagi tavatut näha.

"Meil on ju pidevad kohtumised. Kuna meil on ühisettevõte Regional Jet, siis kohtume iga kuu-kahe tagant vastavalt olukorrale, ükskord Tallinnas, ükskord Varssavis. See on normaalne töökohtumine," lausus ta.

Tohver kommenteeris Nordica ja LOT-i võimalikke lahkhelisid, et neid ei ole, kuid nad tahavad, et ühine ettevõte Regional Jet töötaks paremini, sest selle tulemused vajavad parandamist.