Eesti Toiduainetööstuse Liidu (ETL) tegevdirektor Helve Remmeli teatel osales üldkoosolekul 17 liikmesettevõtte esindajad. “Udo Themas juhatuse esimehe valimistel vastuhääli ei saanud,” märkis Remmel.

Themas (59) on töötanud Livikos alates 1959. aastast. Ta on ka Eesti Viinaliidu juhatuse aseesimees ning oli toiduainetööstuse liidu juhatuse aseesimees.

ETLi uue juhatuse liikmeteks said Paulig Balticu juhatuse esimees Tiit Nuudi, Kalevi juhatuse esimees Oliver Kruuda, Eesti Veinitootjate Liidu esimees Jüri Kert, Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Andres Koern, Hiiu Kaluri nõukogu esimees Tiit Kõuhkna, Saku Õlletehase juhatuse esimees Cardo Remmel, Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Udo Puust, Fazer Eesti juhatuse esimees Ülo Rekkaro, Eesti Coca-Cola Joogid juhatuse esimees John Walter White, Onistari juhatuse esimees Aleksander Skoblov, Werol Tehaste juhatuse esimees Raul Kastan, Salvest Tartu Konservitehase nõukogu esimees Veljo Ipits, TTÜ Toiduainete Instituudi direktor Raivo Vokk ja Tartu Õlletehase juhatuse esimees Tarmo Noop, teatas Remmel ETAle.

Üldkoosolek kiitis heaks Toiduainetööstuse liidu uue tegevusstrateegia, milles on suur rõhk pandud kohalike toiduainetööstuste ettevalmistamisele Eesti liitumiseks Euroopa Liiduga.

ETL uuteks liikmesettevõteteks võeti Hiiu Kalur ja Tartu Õlletehas.