Swedbanki jaepanganduse direktori Ulla Ilissoni sõnul tingis uue bussi liinile tulek kasvanud vajadus taolise teenuse järele, teatas ettevõte.

"Vaatamata sellele, et Swedbankil on Eesti suurim pangakontorite ja sularahaautomaatide võrk, on Eestimaal siiski palju taolisi kohti, kus need puuduvad. Just seetõttu otsustaski Swedbank kolm aastat tagasi käima panna liikuva pangakontori. Kuna pangabuss on inimeste poolt kenasti omaks võetud ning vajadus ainult kasvanud, otsustasime soetada ka teise bussi, mistõttu jõuame nüüd veelgi rohkematesse kohatadesse üle Eesti," rääkis Ilisson.

"Seoses riigi sooviga suunata ka pensionite väljamaksmine postkontoritest ümber pangakontodele, loome sellega ka omapoolse täiendava võimaluse klientidele pensionite kättesaamiseks maapiirkondades," lisas Ilisson.

Üks buss jääb sõitma mööda Lõuna-Eestit ning teine teenindab Põhja- ning Lääne-Eesti piirkondi.

Busside marsruutidesse on lisandunud ka mitmeid uusi kohti: Lääne regioonis Tihemetsa, Lelle ja Kohila; Põhja regioonis Lüganuse ja Kabala.

Lõuna-Eestis peatub buss samuti nüüd mitmetes uutes kohtades: Pisisaare, Lustivere, Voore, Võnnu, Mooste, Puhja, Mustla, Karksi-Nuia, Vara, Kääpa, Mustvee, Kuremaa, Rõngu, Keeni, Hummuli, Jeti, Taagepera, Kambja, Vastse-Kuuste, Tilsi, Krootuse, Kuldre, Lüllemäe, Kuutsi ja Ruusmäe.

Swedbanki pangabussides saab teha kõiki enamlevinud pangatehinguid - seal on automaadid sularaha sissemaksmiseks ja väljavõtmiseks oma kontolt, samuti internetiühendusega arvuti maksete tegemiseks.

Teller sõlmib kohapeal pangateenuste lepinguid ning annab nõu teenuste kasutamise juures. Sularaha saab bussist välja võtta pangakaardiga ainult automaadist. Vajadusel õpetab teller nii sularahaautomaadi kui ka intrenetipanga kasutamist.

Kõigi teenuste puhul kehtib Swedbanki tavahinnakiri. Busside täpse sõidugraafiku leiab Swedbanki kodulehelt www.swedbank.ee erisikute lehelt pangakanalite ja kontaktide alt.