Simplika OÜ uue tegevjuhi Kadri Kristjuhani sõnul näeb ta suurt kasvupotentsiaali just tööjõurendi valdkonnas, kus mitmed tööstusharud pole seda teenust veel enda jaoks avastanud, vahendas ettevõte.

„Omades tootmissektorist nii juhtimise kui ka konsulteerimise kogemust, tahan turule tuua uusi tööjõurendilahendusi suurte tootmis- ja teenindusettevõtete jaoks,“ lausus Kristjuhan. „Simplika on oma tasemel meeskonnaga näidanud ennast kui tugevat ja stabiilset koostööpartnerit ning haaranud tänu sellele Eesti tööjõurendi- ja personaliotsinguturust pea viiendiku.“

Ka muutunud majandusolukord suurendab Kristjuhani hinnangul vajadust tööjõu renditeenuste järele, kuna ettevõtjad soovivad järjest enam muuta tööjõu püsikulud muutuvkuluks ja vabaneda töölepingute haldamisest. „Selleks annavad võimaluse leaseback-tehingud,“ selgitas ta.

Kadri Kristjuhan (36) on varem töötanud Eesti Energia klienditeeninduse üksuse finantsjuhina, reklaamiagentuuri Division tegevjuhina, 5 aastat rahvusvahelise audiitor- ja konsultatsioonifirma Deloitte juhtimiskonsultandina Baltikumis ja Balkanil, rõivakontserni Baltika projektijuhina ning metallitöötleja Favor tootmisjuhina.

Kadri Kristjuhan on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli õmblustoodete tehnoloogia insenerina ning omandanud ärijuhtimise magistrikraadi (MBA) Ameerika Ühendriikides Marylandi ülikoolis.

Simplika OÜ on tööjõu värbamise ja rendi ettevõte, mis kuulub rahvusvahelise Simplika grupi koosseisu.