"Usun, et peatoimetajate vahetus ei ole seotud praegu Eesti meediamaastikul oleva olukorraga, kus Õhtulehe, Express Posti ja Eesti Ajakirjade saatus on lahtine.

Postimehe juhtimise struktuur oli  lihtsalt liiga keerukas, Mart Kadastik ei mõelnud seda vist enne hästi läbi. Meedias on aga üha olulisem efektiivsus ja raha teenimine ning seega vaadatakse igal pool tulud-kulud üle. Tean Anvar Samostit väga hea ajakirjanikuna ja professionaalina.

Ekspressi peatoimetaja lahkumine on individuaalne otsus, seal taga ma  mingit majanduslikku poolt ei näe.

Eesti meediamaastiku jagamine tarbija jaoks midagi väga ei muuda. Ei ole vahet, kas leht on ühe või mitme omaniku käes. Hinnatõusu ma ka ei näe. Küll aga muutub oluliselt jõudude vahekord meediaturul. Õhtulehe ja Express Posti puhul ma probleemi ei näe, need tõenäoliselt lähevad Ekspress Grupi kätte, Ajakirjade Kirjastusega on aga keerulisem lugu. Siin võib sekkuda konkurentsiamet, sest liiga suur osa ajakirjade turust jääks ühe omaniku kätte.

Paberlehe kadumist ma ei näe. E- ning m-meedia on ajastu trendid, kuid päris pahupidi see meediamaastikku siiski ei pööra. Raske on ajalehtedel aga kindlasti, ajakirjadel läheb mõnevõrra paremini. Samas on näha reklaamimüügi väikest kasvu. Mõnel suurel väljaandel võib siiski raskeks minna, ma ei usu, et kõik suured lehed lähiaastad üle elavad."