„Tõnis Paltsu säravaid mõtteid ei oska kommenteerida ja kas Palts isegi oskab seletada mida ta ütleb või mõtleb või kas üldse mõtleb enne kui ütleb,“ arvad Nordecon International suuromanik ja nõukogu esimees Toomas Luman tänases Päevalehes Tõnis Paltsu poolt esitatud üleskutsesse tekitada sallimatuse õhkkond Nordeconi juhtide suhtes.

Tõnis Palts kirjutas tänases arvamusloos: “ Ettevõtlusorganisatsioonid peavad looma sallimatuse õhkkonna nende ettevõtjate ümber, kes kunstlikult pidurdavad toetuste kasutusele võtmist ja suurendavad sellega tööpuudust. Näiteks Nordecon Grupi juhtide suhtes, kes oma mõttetute kohtuprotsessidega konkurentide suhtes on tekitanud teedeehituse sektoris kunstlikult rohkem kui 200 täiendavat töötut.“

Palts vihjas siin sellele, et Nordecon on vaidlustanud erinevate hankekonkursside tingimusi. Paltsi arvates siis ilmselt kunstlikult põhjusi otsides.

Toomas Luman arvab teisiti. „Mis puutub Nordeconi, siis igal ettevõttel on õigus kaitsta oma õiguseid, kui mõni konkurent neid valeandmete esitamisega jõhkralt rikub,“ ütleb Luman.