Ujula avastarti on lubanud tulla lühiradade maailmameister 100 ja 200 meetri kompleksujumises Jani Sievinen, Euroopa mitmekordne meistrivõistluste medaliomanik Indrek Sei, Eesti Sydney OM ujumiskoondise edukaimana 15. koha saavutanud Jana Kolukanova ja veel mitmed Eesti parimad ujujad.

Keila ujulas on rahvusvahelistele nõuetele vastav kaheksa rajaga 25 meetri pikkune bassein, lisaks sise-ja välisbassein lastele, 55meetrine voolava veega liumägi ja mõned veelõbustused, ütles ETAle Keila linnavalitsuse pressiesindaja Valdur Vacht.

Ujujate käsutuses on mullivann, riietus ja pesuruumid, auru- ja leilisaunad. Ujulas on kasutusele võetud Eesti ainulaadseim, maailmamastaabis kaasaegseim basseini- ning kütte-ja ventilatsioonitehnika.

Ujula on külastajatele avatud alates laupäevast. Avapäeval on ujula avatud ajavahemikus 12-18. Sel päeval maksab sissepääs kõigile külastajatele vaid 25 krooni. Edaspidi on ujula avatud tööpäeviti kella 7-22. Nädalavahetusel avatakse ujula kell 8. Üksikpileti hind on sõltuvalt kellaajast ja külastaja vanusest 30-75 krooni.

Ujula on osa Keila Tervisekeskusest. Sügisel valmiv kompleks sisaldab veel sportmängudesaali, jõusaali, aeroobikasaali, keeglisaali ning kõiki vajalike lisaruume.

Keila Tervisekeskuse planeeritud ehitusmaksumus on 89,3 miljonit krooni. Tervisekeskuse tellija on Keila linnavalitsus, haldamiseks on asutatud OÜ Keila Tervisekeskus, mille osanikud on Keila linn ja AS Keila Vesi.

Tervisekeskuse ehitust finantseeritakse ka riiklikust investeeringute programmist. Hoone on projekteerinud arhitektuuribüroo Künnapu & Padrik, ehituse peatöövõtja on Skanska EMV AS.