Publicum Media Baltic kuulub Leedus asutatud piirkonna juhtivasse turunduskommunikatsiooniettevõtteid koondavasse Publicum Group kontserni. Eestis seni grupil aktiivne tegevus puudus, teatas ettevõte.

Publicum OÜ tegevjuhi Toomas Vara sõnul on Publicumi turuletuleku eesmärgiks olla lähemal oma ülepiirilistele klientidele.
„Publicum on võimekas ja agressiivselt laienev turunduskommunikatsiooni teenuseid pakkuv ettevõtete grupp, mille pakkumine oli piisav, et nendega liituda,“ sõnas Vara. Ta kinnitas, et jätkab ka Ringhäälingute Liidu juhina.

Publicum Media Baltic meediaagentuuride ketti kuuluvad nii Lätis kui ka Leedus Publicum Media nimelised bürood ning Eestis loodud Publicum OÜ.

Publicum Group kontserni kuuluvad Leedus Baltikumi suurim suhtekorraldusettevõte Publicum, reklaamiagentuur Love, meediaagentuur Publicum Media, finantskommunikatsiooniagentuur Publicum FComm, üritusturundusettevõte Publicum Events ja sporditurundusagentuur Publicum Sport, Lätis reklaamiagentuur Brand Republic ja meediaagentuur Publicum Media ning Eestis meediaagentuur OÜ Publicum.