„Kaks nädalat on kulgenud tegusalt ning positiivsel lainel seilates. Siinne eksperiment hoiab mul kurssi otse ning ei lase madalikule joosta, kui mu unistav loomus kipub reaalse elu unarusse jätma. Siinsed teravused hoiavad mu erksana ja meeled selged ning reaalsed.

Nädalalõpus kohtun inimesega, kellega ajame tulevikuplaanidest tööjuttu, teeme pilte ka Teile, lugejad, tõestusmaterjaliks, et Teil ikka põnev oleks.

Kirjutan endiselt katkematu jadana lugusid ning ühel heal päeval hakkavad need ka vilja kandma. Hetkel töötan eelkõige lähituleviku perspektiivis, luues omale vundamenti edasisele, hoides samal ajal ka silmi lahti ning kõrvad intensiivsel kuulmisel.

Eile leidis mind vana kooliõde üles ja tal oli mulle üks „jutt“ ning jutu tagamaaks on lootus leida treenerina rakendust. Ühesõnaga, mu rasked ajad, kus olen end otsinud ja ülestöötanud, hakkavad vilja kandma. Mida külvad seda lõikad ja väetist olen kõvasti pannud, olgugi et on esinenud veevaeseid põuaperioode, sellest hoolimata umbrohi ei hävine ning on kõige sitkem ja tugevam taim üldse.

Sain veel alles hiljuti ühe sõbraga kokku ja temal oli hea mõte, et pakuksin end ilutulestiku müügiga tegelema, kuna taoline aeg on ju tulekul. Tuli mulle meeldib ja ilu ka, kasutan võimalust ja otsin võimalused üles.

Kui kellelgi on pakkuda midagi, siis ootan pakkumisi avasüli. ja mis veel, kindlasti saan ka järjekordselt kellegi kriitikameelt heaoluni rahuldada. Aga peamine ongi leida rahuldust ja rahulolu, nii kehas kui hinges.“