Eesti ühe suurema tööotsinguportaali CV Keskuse ärijuhi Kadri Johansoni sõnul kasvab petturtööandjate arv ning paljude inimeste lihtsameelsus ning kergeusklikkus saab valusaid vitsu, eriti suure ettevaatusega tuleb tema hinnangul suhtuda välismaal pudrumägede ja piimajõgede lubajatesse, kirjutab aripaev.ee.

Sullerettevõtteid kerkib raskel ajal esile igas valdkonnas, kuid ideevarguse osas tasub Johansoni sõnul tööotsijatel olla ettevaatlik eriti turunduses, toote või teenuse arenduses, juhtimises ja uute ärilahenduste tutvustamisel.

Reklaamiturul on Zavod BBDO juhataja Olav Osolini sõnul suurenenud nende firmade hulk, kes iga töö peale üritavad "konkurssi" korraldada, oodates, et osaleja paneb sissejuhatuseks lauale valmis lahenduse, mis tema õnnetu firma kõrvupidi soost välja tõmbab.

Reklamiguru Marek Reinaas paneb inimestele südamele, et heade ideede omanik peaks nendega nagu parteipiletiga väga õrnalt ja ettevaatlikult ümber käima - hoidma neid ihule ja südamele väga lähedal ning mitte neid vales kohas lehvitama.