10. Madise tee, Miiduranna küla. Hind: 2 miljonit

B-energiaklassiga 493-ruutmeetrises majas on olemas konditsioneer ja kogu maja läbiv muusikasüsteem. Esimesel korrusel paikneb spaa-ala: üheskoos küttega basseini ja saunaga. Spaa-alalt pääseb merevaatega terrassile. Tualette ja vannitube katab Itaaliast imporditud marmor. Majas on kuus tuba.

Merirahu tn 81, Õismäe, Haabersti linnaosa

Eramu on ehitatud 2010. aastal. Modernse arhitektuuri ning hästi läbimõeldud kahekorruselise avara planeeringuga eramus on elupinda kokku 329,4 ruutmeetrit. Maja südameks on avar elutuba, mille laekõrgus ulatub kuni seitsme meetrini. Eramus on kasutusel „targa maja süsteem". Kogu maja on võimalik internetist reguleerida (valgustust, soojust, kaameraid jne). Majas on neli tuba.

Merirahu tn, Õismäe, Haabersti linnaosa

2042-ruutmeetrisel kinnistul asuva villa süda ruudukujuline kuppelsaal, mida ümbritsevad köök, eluruumid, abiruumid ja garaaž. Hoone teisel korrusel paiknevad hobiruum, kabinet ning vannitubade ja garderoobidega magamistoad, kust avanevad vaated merele. Majas on kuus tuba.

7. Ohtu mõis, Lääne-Virumaa. Hind: 2,5 miljonit

Ohtu mõis

Ohtu mõis on ehitatud 18. sajandil Heinrich von Kurselli poolt. Ohtut eristab teistest mõisatest küttekollete - kahhelahjude unikaalsus. Kaks saaliahju on taastatud. Fuajees on raidkamin aastast 1654, mida loetakse Eestis seni teadaolevatest säilinud raidkaminatest vanimaks.

Müügis olev mõisakompleks koosneb härrastemajast, aidast, tallist ja tõllakuurist. Kinnistul asuvad park ja tiik. Mõisas on 23 tuba.

2016. aastal andis Eesti Mõisate Ühendus Ohtu mõisale parima kultuurimõisa tiitli.

6. Pikk tn 49, Vanalinn. Hind: 2,5 miljonit

Pikk tn 49, Vanalinn

Pikk 49 Residence paikneb 1700. aastast pärinevas hoones, mille interjööri loomiseks on omavahel ühendatud nii kaasaegsed kui ajaloolised elemendid. Kõikides apartementides on pesumasin, privaatne vannituba fööniga ja elutuba. Paljudes on samuti eraldi magamistuba. Kokku on hotellis kaheksa apartamenti, samuti kontoriruum ja saunakompleks allkorrusel põranda soojustusega. Apartamendid on suurusega 45 kuni 80 ruutmeetrit, mis on mõeldud ühe kuni nelja inimese majutamiseks, üks on suurem ning mahutab kuni kuus inimest.

5. Miiduranna tee 25, Viimsi. Hind: 2,6 miljonit

Miiduranna tee 25

Tallinna panoraamvaatega villa on nõlvapealses osas kahe- ja alumises kolmekorruseline. Esimesel korrusel asuvad esinduslik hall kahe garderoobiga, kaks magamistuba, millest ühest on pääs verandale, galerii, saun, suur majapidamisruum ning tualett vannitoaga.

Teisel korrusel paiknevad avar elutuba, köök ning neli erinevas suuruses terrassi. Samuti asub siin king-size magamistuba koos vannitoa ja garderoobiga.

Maja 0-korrusel asuvad garaaž kahele autole, esik, mitmed panipaigad, tehno- ja serveriruum, veinikelder koos puhke- ja majapidamisruumidega, hobiruum, wc ning saunakompleks koos spordisaaliga.

4. Rüütli tn 16, Vanalinn. Hind: 2,8 miljonit

Rüütli tn 16, Vanalinn

Kahekorruselises hoones on kokku 30 tuba. Maja üldpind on 1320 ruutmeetrit.

3. Näkineiu tee, Meremõisa küla. Hind: 2,99 miljonit

Näkineiu tee, Meremõisa küla

Villa on ehitatud 2008. aastal ja müügis koos sisustusega. Majas on kokku seitse tuba, millest viis on magamistoad. Kõikidest tubadest avaneb vaade merele ja kinnistu piirneb merega.

Kose tee 2, Maarjamäe, Pirita linnaosa

Kolmekorruselises majas on 12 tuba ja 20-ruutmeetrine rõdu. Hoone asub 250 meetri kaugusel merest ja selle pindala on 645 ruutmeetrit.

1. Kõue mõis. Hind: 3,8 miljonit

Kõue mõis

Kõue mõis on üks vanimaid rüütlimõisasid Harjumaal, mida mainitud esimest korda 1241. aastal. 1832. aastal ostis mõisa kuulus maadeavastaja Otto van Kotzebue, kelle reisikirjadest on ammutatud inspiratsiooni mõisa sisekujunduses.

Mõisakompleksi kuulub: Barokne peahoone; Tall-Tõllakuur-külalistemaja; Tööhobuste tall; Tall-laohoone (renoveerimata); Valitsejamaja (renoveerimata); Katlamaja; Aiapaviljon.

Mõisale kuulub ligi 15 hektari suurune krunt, millest ca 8,5 hektarit on metsamaad.