TopToursi juhataja Piret Ujoki sõnul on reiside müük läinud üle ootuste hästi. "Plaanisime oktoobrist aprillini viia Egiptusesse 4000 reisijat, praeguse seisuga ületame oma hooaja müügiplaani," ütles Ujok. Esimesed TopToursi otsereisid Sharm el Sheikhi ja Hurghadasse on välja müüdud.

Huvi TopToursi Egiptuse reiside vastu põhjendab Ujok uute lennukite, mugavate lennuaegade ja väga hea hotellivalikuga. "Meie poolt pakutavast peaks igaüks endale sobiva leidma, kuna korraldame väga erineva hinnaklassi ja mitmekülgsete lisateenustega puhkusreise," sõnas Ujok.

Esimesel hooajal korraldab TopTours reise Egiptusesse, valikus on tuntud kuurortlinnad Sharm el Sheikh, Hurghada ning Dahab. Lisaks pakub TopTours kultuuri- ja ajaloohuvilistele eestikeelse teenindusega ringreise Jordaaniasse ja Egiptusesse ning Niiluse kruiise. "Meie uudne "Egiptus ? la carte" kontseptsioon võimaldab individuaalselt reisival kliendil Egiptuse reisikava üksikutest teenustest oma soovi järgi kokku panna. TopToursist saab enne reisi broneerida hotelle ja ekskursioone Egiptuse eri linnades ning lennu-, laeva- ja rongipileteid," ütles Ujok. Järgmisel hooajal on TopToursil plaanis sihtkohtade valikut laiendada.

TopTours pakub Egiptusesse Talllinnast otselennuga reise sõltuvalt hotellist maksumusega alates 4990 krooni.

Esimene TopToursi otsereis 189-kohalise uue põlvkonna Boeing 737-800-ga Sharm el Sheikhi toimub 21. oktoobril ning Hurghadasse 23. oktoobril. Sharm el Sheikhi korraldab TopTours reise neljapäeviti ning Hurghadasse laupäeviti. Lennud toimuvad koostöös Egiptuse suurima eralennufirmaga AMC Airlines.

400 000 krooni suuruse aktsiakapitaliga AS TopTours kuulub 100-protsendiliselt Soome reisikorraldajale Inter Top Travel OY. Ettevõte tegutseb Soomes kaubamärgi TopMatkat all. Tegu on tootjafirmaga, mis ise reise ei müü. Soomes on TopMatkat reiside eksklusiivne müügiõigus Soome suurimal reisibüroode ketil MatkaVekka.