Piraatlust jälgiv firma Excipio andmetel on "Wall Streeti hunti" ("The Wolf of Wall Street") illegaalselt allalaetud tänavu internetist enam kui 30 miljonit korda. Film põhineb tõestisündinud lool Ameerika börsimaaklerist Jordan Belfortist.

Belfort on ahnuse musternäidis. 90-ndatel oli mees oma ettevõttega Stratton Oakmont kurikuulus, börsimaaklerite rock-staar. Ta liikus kuulsate ja ilusate seltskonnas.

Film räägib, kuidas Stratton Oakmont pettis 1500 investorilt välja ligi 200 miljonit dollarit. Belfortile määrati nelja-aastane vanglakaristus ja talle määrati 110,4 miljoni dollariline rahatrahv.

Vanglas hakkas Belfort kirjutama raamatut „The Wolf of Wall Street". Ta vabastati vanglast aastal 2006, raamat ilmus 2008. aastal. Veel aasta hiljem ilmus raamat „Catching the Wolf of Wall Street". Raamatute põhjal väntas maailmakuulus režissöör Martin Scorsese filmi "Wall Streeti hunt", mille peaosas esineb Leonardo Di Caprio.

"Wall Streeti hunt" edestades napilt üliedukat Disney filmi "Külmunud" ("Frozen"), mida on tänavu allalaetud 29,9 miljonit korda.

Kolmas netipiraatide lemmik oli filmi RoboCop nii 1987 kui 2014 versioonid. Kokku varastati mõlemaid filme 29,8 miljonit korda.