Friedman-Foot ei saa enam ööbida täna 10 miljonit dollarit maksta võivas korteris. Tema ja tema mees peavad leppima muruvoodiga ning kapiks on lähedal asuv põõsas. Kuidas kõik nii läks?

Täna 63-aastasel naisel on olnud kaks võimalust elada täisväärtuslikku elu, kuid paraku on ta tänaval. Tema vanaisa oli Manhattanil kõva tekstiilitootja. Perekonnal oli oma teenija, Marianne võttis balletitunde ja lõpetas prestiižse kooli.

Naine kasvas üles 940 Park Avenuel, kus tema perel oli terve korrus, mis tegi kokku 371 ruutmeetrit pinda. Täna oleks sellise korteri väärtus 10 miljonit, kuid kui Marianne ema suri, siis müüs ta selle vaid 3 miljoniga maha. Pärast ema surma jagasid selle summa Marianne ja tema õde Georgia.

Paraku ei ole Friedman-Foote'il lapsepõlvest just häid mälestusi. Tema ema kannatas depressiooni, ärevushäirete ja paanikahoogude käes. Kõige selle keskelt läks Marianne Bostoni Ülikooli. Aasta hiljem suri tema vanaisa ning ema müüs pereäri maha. Mariannest sai günekoloog.

Ta abiellus ja sai tütre, kellele pandi nimeks Giselle. Mees töötas FBIs. 1980. aastal kolis pere tagasi New Yorki, kuid peagi mindi lahku. Mees kolis koos tütrega Floridasse ning Marianne ei ole teda sellest ajast alates näinud.

Kohe pärast seda kaotas naine sideme ka oma ema ja õega, kes olid selle poolt, et eksmees koos tütrega ära kolis. Need sündmused viisidki naise allakäigutrepile.

Paraku päris Friedman-Foote oma emalt depressiooni ning see omakorda viis ta halbade suhete ja heroiini tarbimise juurde. Tänaseks on ta siiski juba aastaid olnud sõltuvusest vaba.

Teine võimalus

Pärast ema surma päris ta 1,5 miljonit dollarit ja kohtas oma praegust abikaasat Franki. Nad ostsid Long Islandile maja, mille nad kaotasid majanduskriisi ajal. Ülejäänud raha olid nad hullumeelselt kulutanud. Midagi ei olnud järgi.

Marianne ja Frank kolisid sõber Donna juurde, kes oli neid kokku viinud. Paraku oli naisel tsirroos ning kõrivähk ja abielupaar pidi tema eest hoolitsema. Donna suri kolme aasta eest ning Marianne ja Frank jäid koreterisse edasi elama. Nad tõsteti sealt välja möödunud augustis.

Selline oli endise Park Avenue printsessi, eduka koolilõpetaja ning meditsiinitöötaja traagiline elulugu. Kusagil on tal õde ja tütar, kellel ei ole tõenäoliselt aimugi, mis Mariannest on saanud.