Kobe Bryanti vara väärtus surma hetkel oli ligi 600 miljonit dollarit. Ta teenis pika karjääri jooksul ainuüksi palgaraha 323 miljonit dollarit. Lisaks sai ta sponsorlepingutega umbes 350 miljonit lisaks.

Oma debüüthooajal, 1996. aastal, oli tema palk 1,015 miljonit dollarit. Karjääri lõpuks teenis ta enam kui 25 miljonit dollarit hooaja pealt. 2013-14 hooajal teenis ta enda rekordi ehk 30 453 805 eurot.

Täna on tema teenitud 323 miljonit palgaraha NBA ajaloos teine tulemus. Kevin Garnett on esikohal 334 miljoniga. Samas kui panna otsa ka sponsorraha, siis on 680 miljonit selgelt kõige suurem rahasumma ajaloos, mida on teeninud meeskonnaala sportlane. Temast on rohkem teeninud individuaalalade sportlased Tiger Woods (golf), Michael Schumacher (vormel) ja Floyd Mayweather (poksimine). Kuid Bryant on teeninud raha ka muul moel.

Kobe Inc

2014. aastal asutas mees firma Kobe Inc, millest sai tema investeerimisfirma. Samal päeval andis ta teada, et ettevõte ostis 10-protsendilise osaluse spordijooke tootvas firmas BodyArmour. Hinnaks 6 miljonit dollarit. 2018. aastal ostis samas firmas osaluse Coca-Cola ning BodyArmoruri väärtus tõusis 2 miljardi dollarini. See tähendab, et Kobe 6 miljoniline investeering oli paberil kasvanud 200 miljoni peale. Just Coca-Cola tehing viis Kobe kogu vara väärtuse 600 miljoni dollari peale.

Bryant-Stibel

2016. aasta augustis asutasid Bryant ja tema äripartner Jeff Stibel riskikapitali ettevõtte Bryant-Stibel ja panid sinna 100 miljonit dollarit. Fond loodi, et investeerida tehnoloogiasse, meediasse ja andmetöötlusega tegelevatesse ettevõtetesse. Nad investeerisid tosinasse firmasse, teiste seas spordimeedia veebikülg The Players Tribune, LegalZoon, Juicero ja videomängude disainiettevõte Scopely.

Niisiis oli Kobest saanud edukas investor, kelle portfell aina kasvas. Kahjuks jäi tema teekond järsult pooleli ning korvpallimäng ja investeerimine jätkub taevastel radadel.