Juba 2016. aasta alguses saavad LHV kliendid sooritada rahvusvahelisi välisvaluutas makseid TransferWise’i teenust kasutades otse LHV mobiilipangast. Kahe ettevõtte koostöös muutuvad rahvusvahelised välisvaluutas ülekanded LHV klientidele nii mugavamaks kui ka soodsamaks, teatas LHV pank.

“Tänapäevane pangandus on avatud pangandus, mis tähendab, et innovatsiooni luuakse läbi koostöö ja partnerluse. TransferWise’i makse LHV mobiilipangas on hea näide sellest kuidas fintech ettevõte ja pank saavad jõud ühendades pakkuda klientidele suurepärase kasutajamugavusega teenuseid paindliku ja läbipaistva hinnatasemega. Euroopa maksed on olnud LHV klientide tasuta juba pikemat aega ja meil hea meel alustada ka välismaksetele soodsama hinna pakkumist. Uudset välismakset saavad hakata kasutama kõik praegused ja tulevased LHV mobiilipanka kasutavad kliendid,” rääkis LHV jaepanganduse juht Andres Kitter.

“Me ei ole kunagi öelnud, et pangad on pahad,” pehmendas TransferWise’i globaalsete partnersuhete juht Scott Miller nüüd varasemate reklaamikampaaniate võitluslikku sõnumit. “Pahad on röövellikud teenustasud, me oleme nende vastu,” rõhutas ta maheda muigega geenius.ee 'le.

“LHV pangast saab esimene pank maailmas, mis pakub TransferWise’i läbipaistvat rahaülekannete teenust oma teenusportfelli sees ja annab oma klientidele võimaluse säästa teenustasudelt. See koostöö on meie jaoks märgilise tähtsusega ja näitab finantstehnoloogia tulevikusuunda,” ütles TransferWise’i kaasasutaja Taavet Hinrikus.

Hinrikuse sõnul võimaldab ühislahenduse tarbeks loodud rakendusliides edaspidi siduda TransferWise’i teenust mitte vaid pankade, aga ükskõik millise internetirakendusega. “Näeme, et tulevikus pakub TransferWise oma teenust ka näiteks populaarsete sõnumirakenduste, sotsiaalvõrgustike või üha populaarsust koguvate e-rahakottide kaudu,” lisas Hinrikus.

TransferWise’i teenuse mobiilipangas kasutamiseks tuleb LHV klientidel alla laadida LHV mobiilipanga äpp Google Play’st või Apple App Store’ist. TransferWise’i maksed jõuavad LHV mobiilipanka 2016. aasta alguses ning peagi pärast seda ka LHV internetipanka.