Ülemaailmse laienemisega on uusi tooteid turule toodud Euroopas, USA-s, Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas ning Lähis-Idas. Viimasel majandusaastal liitus ettevõttega 107 000 uut äriklienti, kliendid hoiustavad piirideta kontodel üle kahe miljardi naela (ca 2,18 miljardit eurot).

Veidi üle poole ehk 52% tulust moodustavad klientide rahaülekanded Euroopas. Ameerika Ühendriikide turg, kus alustati tegevust 2015. aastal, moodustab 26% tulust. Ülejäänud 22% tuleb muust maailmast, sh Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnast, mis on TransferWise'i kõige tempokamalt kasvav turg.

Möödunud finantsaasta jooksul tegi ettevõte 42 miljardi naela eest rahvusvahelisi valuutaülekandeid. Koos siseriiklike maksetega oli ülekannete kogumahuks 67 miljardit naela (ca 73 miljardit eurot). Täna teeb TransferWise kuus üle nelja miljardi naela väärtuses piiriüleseid makseid, säästes klientidele miljard naela aastas võrreldes samaväärsete pangatehingutega, teatas kahe eestlase, Kristo Käärmanni ja Taavet Hinrikuse loodud ja juhitav ettevõte.

Covid-19 pandeemia ajal on TransferWise'i klientide arv, kes otsivad digitaalseid alternatiive pangateenustele, tõusnud ja ülekannete kogumaht kasvab jätkuvalt.

Ettevõttel on 8 miljonit klienti üle maailma.Ligi 30% rahvusvahelistest ülekannetest on välkülekanded (jõuavad kohale vähem kui 20 sekundiga).2500 valuutavahetuse suunda, 54 erinevat valuutat.Üle 2200 inimese töötab 14 kontoris üle maailma.

TransferWise teatas tänavu juulis aktsiate müügist summas 319 miljonit dollarit, mis tõstis ettevõtte väärtuse viie miljardi dollarini.