“Tehing TREV-2 Ehituse OÜ müügiks on osa mullu alustatud kontserni eri ettevõtete konsolideerimisest ja struktuuri korrastamisest,” selgitas TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder.

Nimelt näeb grupi kevadel kinnitatud tegevusstrateegia ette keskendumise tegevusaladele, milles TREV-2 kontsernil on Eesti konkurentsitihedal turul suurim potentsiaal ja nendeks on insenertehnilised rajatised.

Kontsern otsis strateegiast tulenevalt võimalust väljuda üldehitustööde sektorist ja jõudis TREV-2 Ehituse OÜ osaluse müügi osas kokkuleppele juhtkonnapoolse väljaostu tingimustes.

“Vastavalt müügilepingule saab TREV-2 Ehituse OÜ omanikuks tegevjuhi Priit Raua ettevõte Paut OÜ,” ütles Mölder.

TREV-2 Ehituse OÜ portfellis on äri- ja büroopindade kõrval mitmeid märgilise tähendusega avalikke objekte, nagu näiteks tänavu tellijale üle antud renoveeritud riigigümnaasiumid Haapsalus ja Jõgeval.

“Kavatseme ka edaspidi jätkata senisel stabiilse arengu kursil nii avaliku kui erasektori objektidega, kuid kindlasti vaatame lähiaastate perspektiivis ka võimalustele laiendada kinnisvaraarenduste osakaalu,” rääkis Raud.

Kuni aasta lõpuni ärinime TREV-2 Ehituse OÜ all jätkava 13 töötajaga ettevõtte mullune käive oli üheksa miljonit eurot. Vastavalt osapoolte kokkuleppele on osaluse ostu-müügi tehingu hind konfidentsiaalne.

TREV-2 Grupp on Eesti juhtiv taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, kuhu kuulub kokku kuus ettevõtet. TREV-2 Grupi eelmise aasta konsolideeritud käive oli 87,6 miljonit eurot, grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 570 inimest.