Trumpi meeskonda saavad kaks miljardäri, mitu multimiljonäri ja ühe megarikka perekonna pärija. Tüüpiline on see, et nad on sündinud rikastena, õppinud parimates ülikoolides ja koolide lõpetamise järel teeninud varandust juurde. Nendest paljudel puudub valitsemiskogemus või see on väga piiratud.

Kui George W Bush moodustas 2001. aastal oma esimest valitsust, oli valitsusliikmete inflatsiooniga korrigeeritud rikkus kokku 250 miljonit dollarit. Seda on kõigest kümnendik Trumpi poolt kaubandusministri kohale pakutud Wilbur Rossi varandusest. Rossi rikkus on hinnatud 2,5 miljardile dollarile. Sama ministeeriumi aseministriks pakutud Todd Ricketts on miljardäri poeg.

Rahandusministriks peaks saama investeerimispanga Goldman Sachs endine juhatuse liige ja Hollywoodi finantseerija Steven Mnuchin. Trumpi lemmikuks transpordiministri kohale on rikka laevandusmagnaadi tütar Elaine Chao. Haridusministri kohale sobiks miljardär Betsy DeVos.

Energeetikaministri kohale võib saada USA rikkuselt 30. inimene Harold Hamm, kelle varandus ulatub 16,7 miljardi dollarini. Varanduse sai ta kütuseärist. Tööjõuministriks võib saada restoraniäris varanduse teeninud Andrew Puzder, kirjutab Celebritynetworth.