„Padriku tee elurajoonis saab alates 7. juunist tutvuda kahe näidiskorteriga, mille sisekujunduse tegi meie müügitiim ise,“ ütles AS TTP turundusjuht Anne Luik. „Firma juhtkonnas on kõik suured disainihuvilised, korterite sisustamine on meie jaoks hobi ja töö ühendamine. Püüame sisustuses kokku sobitada uut ja vana, katsetame suuri väljaprinditud fotosid ning erinevaid köögilahendusi. Anname endast parima ja loodame, et klientidele meeldib,“ rääkis Anne Luik.

„Padriku tee elurajooni majade planeerimisel oleme järginud maailma arhitektuuri kõige uuemaid suundi,“ ütles AS TTP nõukogu esimees Tiit Aava. „Kahe- kuni neljakordsed majad on väliselt erinevad, kuid siiski ühtses stiilis, sest kasutatud on sarnaseid arhitektuurilisi elemente. Kõikidel korteritel on avarad rõdud ja terrassid, vastavalt maja rõdude kujule oleme hakanud maju nimetama ruut- ja ringmajadeks.“

„Koostöös arhitektide Meeli Truu ja Andres Saarega oleme loonud moodsa, ent samas looduslähedase elukeskkonna,“ rääkis Tiit Aava. „Padriku tee elurajoonis on alles jäetud võimalikult palju kõrghaljastust, sealhulgas ka haruldasi puid ja põõsaid, mis kasvasid endise Mähe aiandi maa-alal. Majade ehitusel oleme kasutanud loodussõbralikke materjale.“

Padriku tee elurajoon on terviklik elamukvartal, kus on 57 kahe- kuni neljakorruselist maja ning kokku 670 korterit. Hea planeeringuga elurajoonis on väljaehitatud tänavavõrk koos valgustatud kõnni- ja jalgrattateedega, laste mänguväljakud ning kõrghaljastus. 2009. aasta alguses valmib elurajoonis lasteaed.

Padriku tee elurajooni valmimine on lõppjärgus, praeguseks on müüdud 2/3 korteritest. Viimasena valmivad majad peaksid kõigile meeldima oma privaatse asukoha ja looduslähedase keskkonna poolest.