Müügitulust 41 protsenti moodustas frantsiisitasu ja kaubamärgi müük ning 35 protsenti taskovedu, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Tulika hinnangul tõi üleüldine elavnemine majanduses kaasa taksotellimuste arvu 23-protsendilise kasvu võrreldes 2010. aastaga, elavnes äriklientide taksokasutus ning lisandus uusi ärikliente, vahendas BNS.

Mullu kasvas Tulika Takso kaubamärki kandvate taksode arv üle 200. Kaks kolmandikku taksodest on OÜ Tulika Rent omad ja on renditud taksojuhtidele tööks, kolmandik taksodest on taksojuhtide isiklikud autod.

Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt 47 inimest, mida on 13 inimese võrra rohkem kui tunamullu. Tööjõukulud kasvasid 22 protsenti 395 610 euroni.

Ettevõtte jaotamata kasum oli aastavahetuse seisuga 105 502 eurot.

Tulika Takso kuulub AS-ile Tulika Grupp, kuhu kuuluvad lisaks veel Tulika Autokeskuse OÜ ja Tulika Rent.

Grupi tegevusvaldkonnad on ruumide rent ja haldusteenuse osutamine. Peamisteks lepingupartneriteks on Saka Holding OÜ kontserni ettevõtted.

Mullu lõpetas ettevõte taksojuhtidele raamatupidamisteenuse pakkumine taksojuhtidepoolse huvi vähesuse tõttu.

Grupi majandusaasta aruandest selgub, et mullu sai AS Tulika Grupp 195 608 euro suuruse käibe juures 37 384 eurot kahjumit. Aasta varem oli ettevõte 175 685 euroga kasumis.

Erinevalt 2010. aastast ei saanud Tulika Grupp eelmisel aastal provisjonitasusid ega tulu põhivara müügist.