Ainus Crazydeal.ee omanikfirma Crazy Trading OÜ juhatuse liige on reedest Filipiinide kodanik Jann Leigh Javellana Lope. Temaga on Äriregistris seotud 44 ettevõtet. Kõigi nende omanik on Hongkongi võlgades firmade likvideerimisega tegelev JGB LIMITED.

Ärilehe poole on viimase paari nädala jooksul pöördunud mitu inimest, kellel on internetipoega Crazydeal.ee probleeme olnud ning tagastatud kauba eest pole raha tagasi saadud.

Tarbijakaitseameti kommunikatsioonieksperdi Pille Kalda sõnul on amet augusti ja septembrikuu jooksul saanud tarbijatelt Crazydeal OÜ/ Crazy Trading OÜ ja Crazydeal Group OÜ kohta kokku 23 pöördumist.
Nimelt tegutseb 2010. aastast Crazydeal OÜ ärinime kandnud ettevõte 25. augustist uue nime Crazy Trading OÜ all.

Delfi tarbijaportaal Kasulik.ee on sel aastal enne jaanipäeva Crazydealist kirjutanud paar korda, kui mures tarbijad on kätte saamata pakkidele, raha tagastamata jätmisele ning ettevõtte võlgadele tähelepanu juhtinud ning muret tundnud ega veebipoest kaupa ostnud kliente või tabada sama saatus, mis mai lõpus rahapuudusel tegevuse lõpetanud e-poe Cherry.ee klientegi.

Kuni reedeni ettevõtte ainuomanik ja juhatuse liige olnud Keith Piibemann on neile tähelepanujuhtimistele reageerinud üsna üleolevalt ning soovitanud ajakirjanikel endale asjad selgeks teha ja kinnitanud, et ettevõttel on kõik hästi.

Augustist on ettevõtte suhtes Julianus Inkassosse antud kolm nõuet kokku enam kui 54 000 euro mahus.
Selle aasta veebruarist on ettevõttel maksuvõlg. Kui veel teisipäeval oli maksuvõla summa 11 000 eurot, siis reede õhtuks oli see kerkinud ligi 27 000 euroni. Lõviosa sellest ehk 17 960 eurot moodustab sotsiaalmaks. Tasumisgraafikus ega vaidlustatud summasid ei ole.

Ettevõttel on esitamata kahe viimase aasta majandusaasta aruanded ning sel nädalal on firma saanud ka Äriregistrist kustutamishoiatuse.

Kui suvel oli Piibemann lahke kommentaare jagama, siis viimasel ajal enam mitte. Ärileht püüdis Piibemannilt ettevõtte olukorra, võlgade ning nimemuutuse põhjuste kohta selgust saada nii meilitsi kui telefoni teel, kuid kahe ja poole nädala jooksul ta ei vastanud.

Laupäeva, 24.septembri õhtul Ärilehele saadetud vastuses kinnitab Piibemann, et Crazy Trading OÜ tegevus ei ole seotud CrazyDeali veebilehega ning seega ei mõjuta tarbijaid. "Crazy Trading OÜ majandusseisu ei ole mul volitusi kommenteerida," märkis ta. Sel aastas tarbijakaitseametisse laekunud kaebuste arv moodustab Piibemanni sõnul 0,14% aasta tellimuste mahust. "Tegemist on tavapärase osakaaluga ning kõik pöördumised on lahendatud," märkis ta.

Crazydeal.ee veebilehelt kaupa tellides sõlmiti veel pühapäeva, 25.septembri keskpäeval tingimustega nõustumise leping Crazydeal OÜ ga (nüüd Crazy Trading OÜ), kuid kauba eest tasudes oli maksekorralduses raha saajaks märgitud Piibemanni firma Crazydeal Group OÜ. Pühapäeva õhtuks olid veebilehel andmed muudetud ning leping sõlmitakse nüüd Crazydeal Groupiga.

Inforegister.ee seob Crazydeal.ee portaali jätkuvalt Crazy Trading OÜ-ga. Crazydeal Groupiga vastavaid seoseid ei näidata.

Grazydeal Group OÜ 2015. aasta majandusaruande kohaselt on
ettevõtte tegevusvaldkond reklaami vahendamine meedias. 2016 aastal on
planeeritud arendada ettevõtte tegevust meedia vahendamisega.
Grazydeal Group OÜ eelmise aasta majandusaruande kohaselt on ettevõtte tegevusvaldkond reklaami vahendamine meedias. 2016 aastal on planeeritud arendada ettevõtte tegevust meedia vahendamisega.
Aruande kohaselt oli ettevõtte varade maht eelmise aasta lõpus 4 837 eurot ning kohustuste maht 2 500 eurot.