Turismiäri maailma äärel: oleme praegu paremas seisus kui Tallinna hotellid

 (25)
Turismiäri maailma äärel: oleme praegu paremas seisus kui Tallinna hotellid
Siim ja Kätlin käivad koos ka merel. "Mehi pole siin külast ju võtta, tuleb ise appi minna," muigab Kätlin.Foto: Hõbekala

Hiiumaa kõige läänepoolsemas otsas Kalanas avavad Siim Rätsep ja Kätlin Kiisk enda külalistemaja uksed kolmandaks suvehooajaks. Hõbekala perenaine ütleb, et kui kevad oli tõeliselt murettekitav ja kõik broneeringud tühistati, siis suvi paistab tulevat üle ootuste hea. Rasked kuud aitas üle elada Hõbekala kalaköök, kus suurte horeca-klientide ärakukkumisel keskenduti tavatarbijatele - pererahva valmistatud Hõbekala räimepurgid erinevates marinaadides on tuntud ka Tallinnas ja mujal mandril.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid: