Situatsioonis kus praegu valitseb Eesti internetimaastikul suur segadus ning esitatavad keskkondade külastatavuse andmed on suuresti ebausaldusväärsed, siis HitBox Enterprise?i kasutajatel on võimalik sõltumatu kolmanda osapoole abiga saada usaldusväärset informatsiooni keskkonna tegeliku külastatavuse ning ka muude näitajate kohta. Kokku võimaldab HitBox Enterprise jälgida enam kui 500 erinevat külastatavuse statistilist näitajat ning võimaldab näiteks neid andmeid ka globaalse internetikasutuse statistikaga jooksvalt võrrelda.

HitBox Enterprise võimaldab reaal-ajas jälgida keskkonna külastajate käitumist: kust ja kuidas külastajad keskkonda tulevad, kuidas nad keskkonnas ringi liiguvad, milliseid lehekülgi ning sisu osasid nad vaatavad, kui kaua nad mingil lehel viibivad, palju neid külastajaid tegelikult on ja palju muud infot mis aitab internetikesk-kondadel paremini mõista oma külastajate käitumist ning soove. HitBox Enterprise on veebil baseeruv analüüsiteenus mis ei nõua spetsiaalseid täiendavaid investeeringuid tarkvarasse või seadmetesse ning samuti ei koorma see keskkonda töös hoidvaid servereid.

WebSideStory on maailma juhtiv reaal-ajas toimuvate internetimonitooringute teostaja kes analüüsib kalendrikuus enam kui 5 miljardit "lehekeeramist" (page views). Ettevõtte enam kui 200 000 kliendi hulka, kes kasutavad HitBox Enterprise tehnoloogiat, kuuluvad muuhulgas sellised suurfirmad nagu Microsoft, Cisco, AT&T, Hewlett- Packard, Discovery.com ja Terra Networks.

Turundusnõukoda on turundusteenuseid pakkuv ettevõte, mille teenuste hulka kuuluvad erinevad turunduse- ja internetiturunduse teenused. Turundusnõukoda on ainuke ettevõtte Eestis mis teostab järjepidevalt interneti reklaamituru monitooringuid.