Olulisemateks eesmärkideks uues ametis peab Andrus Ossip ettevõtte jätkuvat kasvatamist ja liidrirolli säilitamist turvaturul. “Turvamaailmas edu tagavaks tulevikusuundumuseks on järjest täiuslikemate tehniliste lahenduste loomine,” ütles Ossip.

Andrus Ossip on turvavaldkonnas töötanud alates 2000. aastast. Enne turvaärisse suundumist töötas 1991. aastal Tallinna Tehnikaülikooli lõpetanud Ossip Tallinna Kaubamajas.

Andrus Ossip võtab ameti üle kaheksa aastat Eesti suurimat turvakontserni juhtinud Peeter Tohverilt. Karjääri jätkamisel kaalub Tohver mitut väljastpoolt Eestit tulnud pakkumist. “Kõigi nende puhul pean oluliseks võimalust, et saan jätkata tööd senistest rahvusvahelisemal juhtimistasandil,” ütles Tohver.

ASi G4S Eesti nõukogu esimehe Lauri Saloranta sõnul on Peeter Tohveri panus Eesti turvavaldkonna arengusse olnud suur. “Tal on olnud väga oluline roll selles, et korrakaitsestruktuurid, aga ka ühiskond laiemalt hakkasid suhtuma eraturvafirmadesse kui partneritesse riigi üldturvalisuse tagamisel,” ütles Saloranta.