Uberit on viimasel ajal tabanud mitmed skandaalid – alates seksuaalsest ahistamisest ja halvast töökeskkonnast, lõpetades tegevjuhi Travis Kalanicki väljaütlemistega.

Pühapäeval saatis tegevjuht töötajatele kirja, öeldes, et Jones'i kuue kuu pikkune tööpõli Uberis mõjutas oluliselt firma käekäiku. "Peale seda, kui teatasime, et palkame uue tegevdirektori, otsustas Jeff, et ei näe oma tulevikku Uberis," kirjutas Kalanick.

Jones otsustas ettevõttest lahkuda, sest viimasel ajal puhkenud skandaalide rada ei ole talle meeltmööda. Bloombergi kohaselt olevat Jones öelnud, et ei lahkunud Targeti turundusdirekori kohalt selleks, et Uberis skandaalidega tegeleda.

Jones ei ole ainus, kes plaanib Uberist lahkuda. Ettevõtte asepresident Brian McClendon saatis ka kirja, kus teatas, et soovib ameti maha panna ja sõita tagasi kodulinna Kansasesse.

Uber on olnud viimasel ajal tule all erinevatel põhjustel. Kõigepealt keeldus ettevõtte osa võtmast president Donald Trumpi immigratsioonikeelu vastasest taksojuhtide streigist, sest tegevjuht kuulus presidendi majandusnõukokku. Veebruaris kirjutas endine töötaja blogipostituse selle kohta, kuidas teda tööl seksuaalselt ahistati.