Eurostati keskmiste hindade andmebaasist leiab ka teenuseid, mille hinnad pärinevad 2013. aastast. Kokku hakkab neid silma 17, juukselõikusest (naistel ja meestel eraldi) ja hambaarstist kuni auto piduriklotside vahetamiseni. Ilmselge on, et EL-i odavaima taksosõidu nautimiseks Bulgaariasse sõita ei maksa, kui sinna muidu asja ei ole. Küll aga tasub mõne teenuse hindu naaberriikidega võrrelda – piiri taga võib see üllatavalt odav olla.

Riikidest on esindatud 20 EL-i maad ja Türgi. Andmed on suhteliselt lünklikud, näiteks Iirimaa, Soome ja Suurbritannia on igaüks esindatud ühe teenusega – esimesel ja viimasel kinopilet, brittidel keemiline puhastus. Eestis pakutavaid teenuseid on edetabelis loetletud viis: keemiline puhastus (9,14 eurot), kingsepp (5,48 eurot), taksosõit (5,37 eurot), digitaalfoto trükkimine (5,46 eurot) ja naiste juukselõikus (14,45 eurot). Millest selline valik, kes teab. Igatahes jäävad need Euroopa keskmisele alla.
Loe edasi, millises riigis on millised teenused odavamad. Kus tasub ja kus ei tasu autot üürida ja pesta või juukseid lõigata.