Ehkki vana ärihai kasvatas oma varandust 22% võrra, tõstes selle 54,9 miljardi dollarini, oli temast ees koguni neli meest. Uueks Buffettiks ja Gatesiks võib pidada Facebooki Mark Zuckerbergi, kes teenis sel aastal 14,9 miljardit. Aasta teine koht kuulub kasiinomagnaat Sheldon Adelsonile (80-aastane), kes teenis 14 miljardit ja kellel on kokku 36,8 miljardit dollarit. Buffettit edestasid ka maailma rikkaim inimene Bill Gates (aastaga tõus 13,6 miljardit 76,4 miljardi peale) ja Jeff Bezos 12,2 miljardiga 35,7 miljardi peale. Bezos on Amazon.com'i looja ja tegevjuht.

Müts aga siiski maha vanameister Buffetti ees, kes on lisaks tohutule jõukusele ka uskumatult hea südamega. Ta ei ela üliluksuslikku elu, üks väheseid mugavusi on isiklik eralennuk. Selle eest on ta aga filantroop ehk heategija. Ta on viimastel aastatel igal aastal juulikuus annetanud 5% oma aktsiatest heategevuseks. Buffett on kinnitanud, et annetab või pärandab 99% oma varast heategevuseks.

2012. aastal avastati mehel eesnäärmevähk, mille ravi lõppes sama aasta septembris.

Buffett on suurettevõtte Berkshire Hathaway president, tegevjuht ja suuraktsionär.

Mis on Berkshire Hathaway Inc.?

Tegemist on meeletu haldusettevõttega, millel on palju tütarfirmasid. Nende seas Geico, BNSF, Lubrizol, Dairy Queen, Fruit of the Loom, Helzberg Diamonds ja NetJetz. Lisaks on nende käes pool Heinzist ning avaldamata osalus Mars, Incorporated'is. Väikeosalused on ka American Expressis, Coca-Cola Comapanies, Wells Fargos ja IBMis.

Muide Buffett ei usu uue meedia ettevõtete aktsiatesse. Ta suhtub Google'i ja Facebooki börsile tulekusse umbusuga ning on arvamusel, et nende aktsiate väärtust tulevikus on väga rakse hinnata.

Niisiis teenis Buffett 2013. aastal kenakese summa. Bloombergi arvutuste kohaselt oli tema sissetulek...

... 380,34 dollarit sekundis

... 22 829 dollarit minutis

... 1 368 216 tunnis

... 32 861 189 dollarit päevas