„See, et kokkupõrge lõppes sellise meeletu ohvrite arvuga, oli õnnetu juhus,“ kinnitas Raidam.

Tema sõnutsi ründasid venemeelsed rahumeelset jalgpallifännide rongkäiku, mille tulemusena hukkus neli inimest. Ründajad ei osanud Raidami sõnul arvestada, et jalgpallifännid end koguvad ning omakorda Kulikovo Pole juurde marsivad, neid ründavad ning telklinnaku maatasa teevad. Ärimehe info pärineb Odessa fotoreporterilt, kes oli Odessas sündmuste alguse ja arengu juures.

Nii olidki ülejäänud 38 hukkunut venemeelsed jalgpallifännide ründajad, kes varjusid hoonesse, kus nad surid vingumürgitusse. "Nad jäid sellesama teerulli alla, mille nad ise valla päästsid," lausus Raidam, kes valdavalt välismeedia kajastusi Odessa ning kogu Ukraina konfliktist ei jälgi, sest need ei anna olukorrast tõest pilti. „Erinevalt sellest pildist, mida muu maailm üritab maalida, oli Odassas nii suur ohvrite arv õnnetu juhus,“ lausus ta.

Raidam kinnitas, et tema äritegevust ei mõjuta praegused sündmused kuidagi. „See ei mõjuta kellegi äritegevust,“ märkis ta.
Raidam ise käis Ukrainas aprilli alguses ning tema sõnutsi ei maksa sealset olukorda äritegevusele üle dramatiseerida.
Raidami sõnutsi tuleb mõista, et Ukraina on pindalalt Euroopa suurim riik ning kui kuskil midagi toimub, siis natuke maad eemal ei tea keegi sellest midagi.

„Need, kes Odessaga asju ajavad, ajavad edasi samamoodi ja need kes ei ole senini seda teinud, ei julge seda nüüd ka alustada,“ lausus Raidam.