„Meil on hea meel tõdeda, et mõlemas avatud majas on täituvus olnud väga hea ning Ülemiste Citysse on lisandunud üksjagu väga tugevaid ettevõtted,“ ütles Ülemiste City juhatuse esimees Andre Veskimeister.
14. oktoobril avatud Ustus Aguri maja aadressil Lõõtsa 8 sai nime Eesti infotehnoloogia alustala järgi, avamisel osales sõnavõtuga ka Ustus Aguri tütar Tiina Agur.

MAjas asuvad Eesti suurim IT firma MicroLink Eesti, äriturvalisuse ekspert ja Cisco kuldpartner Santa Monica Networks, Saksamaa juhtiv IT-firma Axinomi esindus, andmebaasitehnoloogiate arendamise liider Sybase Solutions Estonia. Samas majas asuvad ka maailma ühe vanima autotehase Peugeot´autosid maaletoov KW Bruun Estonia ning Eesti Suusaliit.

21. oktoobril ametlikult avatud Ludvig Puusepa B-maja aadressil Lõõtsa 2B on üks kaksiktornist, millest esimene valmis 2007. aasta suvel.

Ludvig Puusepa B-majas asuvad näiteks Eesti üks suurim ja vanim hulgimüüja Tridens, DnB Nord Liising, Siemensi ja Bosch´i kodumasinate esindus, vanim väikefirma Vallaste ja Partnerid ning maailma suurimat mängude portaali miniclip.com´i haldav Tallinna Tehnoloogiakeskus. Peatselt lisandub majja ka Colliers International.

Ülemiste Citys on pisut üle kahe aastaga ehitatud 45 000 ruutmeetrit.

„Tänaseks oleme lõpetanud kõik töös olevad arendused ning suurema osa majadest ka välja rentinud. Oleme suutnud eelmise aastaga sammu pidada. Meil on mitmed huvitavad kliendid lisandumas ka veel enne aasta lõppu,“ märkis Veskimeister.

AS Ülemiste City on Tallinna Lennujaama naabrusesse asuv Targa Äri Linn.

Linnakusse rajatakse üle paarisaja tuhande ruutmeetri büroopinda ning kerkivad kõrgtehnoloogilised tehased.

2006. aasta sügisel kolisid Ülemiste Citysse tarkvaraarendusettevõte Webmedia ning Mainori Kõrgkool.

2007. aasta sügisel valmisid ML Arvutite tehas ning linnaku südamesse rajatud Eesti suurim restoranitänav Mercado.

2008. aasta jaanuaris kolis Ülemiste Citysse IT-ettevõte Helmes ja talendijuhtimise firma Fontes ning sama aasta kevadel valmis Baltikumi ühe suurima IT-ettevõtte Microlink uus hoone, sügisest asub linnas ka Cisco Systemsi kuldpartner Santa Monica Networks.