„Ülemiste Citys on valmimas mitu suurt ja linnaku taristu jaoks olulise tähtsusega ehitist, mida üksnes omakapitaliga on raske ellu viia," märkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Swedbankiga sõlmitav laenuleping aitab meid lähemale sellele, et Ülemiste City kujuneks Baltimaade suurimaks ettevõtete kasvukeskkonnaks. Kuigi suur osa innovatsioonist sünnib täna virtuaalmaailmas, vajavad inimesed siiski ka tulevikumõõtmega füüsilist keskkonda, mis aitab seda maailma luua ja ehitada."

„Technopolis Ülemiste AS on olnud Swedbanki pikaajaline ja usaldusväärne partner. Meile on alati imponeerinud Ülemiste City linnaku kontseptsioon ja tahame olla osalised selle hea mõtte teokssaamisel," ütles Swedbank ASi kinnisvara osakonna juht Ero Viik. „Kinnisvaraarenduse puhul on laenukapitali kaasamine sageli loogiline samm, mis pikemas perspektiivis aitab ettevõtte võimekust kasvatada. Ülemiste City on hea näide sellest, kuidas järjepidevalt tegutsedes on võimalik edu saavutada. Koostöös aitame Eestisse luua atraktiivsemat ja mitmekülgsemat ettevõtluskeskkonda, millest on pikemas perspektiivis kasu kogu Eesti majandusele."

Lõõtsa tn 5 kerkivale 13-korruselisele büroohoonele asetati nurgakivi 29. septembril, hoone valmib järgmise aasta oktoobriks. Valukoja tn 4C kerkiv parkimismaja valmib 2015. aasta jaanuariks.