„Anne Vaher on varasemalt töötanud AS-i Thulema sisearhitektina,“ lausus Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin ettevõtte teates. „Anne Vaheri osalemisel on projekteeritud näiteks DHL Estonia, TNT Wordwide ja Tallinna Sadama bürood, erinevad salongid ja klienditeenindusbürood ning mitmed autokeskused koos erimööbliga.“



„Meie soov on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust ning üks osa sellest on efektiivse ruumikava koostamine,” ütles Kobin. „Üldlevinud on olukord, kus kliendid kõigepealt sõlmivad üürilepingu nende arvates sobivale pinnale ning seejärel asuvad töökohti paigutama. Tihtipeale lõppeb see tõdemusega, et üüritud ruumid on kas liiga väikesed või liiga suured. Tahame olla oma klientidele abiks optimaalse ruumikava planeerimisel ning kujundamisel,” lisas Kobin.

Sisearhitekti poolt ruumikava esialgse versiooni koostamise teenus on Ülemiste City klientidele tasuta. Täpsema, hoonete standardlahendustest erineva sisearhitektuurse lahenduse väljatöötamine toimub täiendava tasu eest. Ülemiste Cityl on järgmise sammuna plaanis hakata pakkuma oma klientidele ka ruumide sisearhitektuursete täislahenduste koostamise teenust.