Seminarisarja avalöök peetakse Ülemiste Citys asuva Mainori Kõrgkooli ruumides. Need hakkavad toimuma lõuna-vormis, kus lisaks ajurammule on kuulajatele mõeldud ka kerge lõuna, teatas AS Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin.

„Ülemiste City selge fookus on ettevõtluse arendamine ja toetamine. Tahame pakkuda meie linnaku praegustele ja ka tulevastele asukatele teadmisi ja kogemusi inimestelt, kellel on neid jagada. Pakume võimalust tulla kuulama arvamusliidreid nii äri-, poliitika- kui ka teadusvaldkonnast,” ütles Kobin.

Aprillikuisele seminarile on lubanud esinema tulla Nick Leeson, keda maailm tunneb eeskätt üle saja-aastase inglise Barrings panga pankrotistumise süüdlasena, kuid kelle erakordne elu on pälvinud paljude inimeste huvi erinevates paikades üle terve maailma.

Ülemiste City on Tallinna Lennujaama naabrusesse rajatav innovatsioonilinn, kuhu plaanitakse rajada rohkem kui paarisaja tuhande ruutmeetri ulatuses büroopinda ja kõrgtehnoloogilisi tehaseid. Linnaku esimesteks asukateks on tarkvaraarendusettevõte Webmedia ning Mainori Kõrgkool. 2007. aasta sügiseks peaksid valmima linnaku südamesse rajatav restoranitänav ja ML Arvutite tehas ning 2008. aasta kevadeks Microlinki hoone.