Arendustegevusse investeeritud 13,6 miljonist kroonist enamus suunati hoonete ja seadmete parendamisse, et muuta Ülemiste Cityt ettevõtluskeskkonnana atraktiivsemaks ja efektiivsemaks, teatas ettevõte.

„Vaatamata sellele, et kinnisvaraturg on löögi all, suutsime jätkata stabiilset ning kasumlikku äritegevust. Büroopindade täituvus on tõusnud 91% peale,” hindas Ülemiste City juhatuse esimees Gert Jostov möödunud aastal ettevõttes toimunud arenguid positiivselt. „Oleme kindlad, et hoolimata negatiivsest majanduskasvust suudame seda näitajat 2010. aasta jooksul kindlasti kasvatada.”

Märtsi lõpus, mil sõlmis Ülemiste City koostööleppe Soome börsifirmaga Technopolis Plc. Lepingu raames luuakse Targa Äri Linna arendamiseks ühisfirma Technopolis Ülemiste AS, millest Technopolis saab 51%-lise osaluse. Leping hõlmab kolmandiku linnaku territooriumist, ülejäänud kaks kolmandikku jääb jätkuvalt AS-ile Ülemiste City, mis seda edasi arendab.

Jostovi sõnul on 2010. aasta arendustegevus suunatud eelkõige lisateenuste väljatöötamisele ja Ülemiste City enda tegevuse efektiivsemaks muutmisele.