"Investeeringute eesmärgiks on panustada paralleelselt nii uutesse äripindadesse kui ka linnaku üldise keskkonna paremaks muutmisse," sõnas Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov.

"Meie käesoleva aasta suurimaks arendusprojektiks saab Lõõtsa 12 büroohoone ehitus, mille valmimisel lisandub Ülemiste Citysse vähem kui kahe aasta pärast ligi 10 000 m² uut kontoripinda. Sarnaselt oma viimasele ärihoonele taotleme ka uuele majale kõrgeimat ehitistele keskkonnasäästlikkuse eest välja antavat LEED GOLD sertifikaati."

Samal ajal käivitub 12 000 m² parkimismaja ehitus, kus jagub tulevikus kohti ca 430 autole. Parkimismaja kerkib aadressile Lõõtsa 11.

„Parkimismaja valmimistähtaeg on planeeritud vahetult enne büroohoone ehituse lõppu, et teha juba ennetavalt ruumi uutele parkijatele," märkis Jostov.

"Samas tahame jätkuvalt panustada linnaku keskuse rohelisemaks ja jalakäijasõbralikumaks muutumisse. Parkimismajad on üks võimalus tänavatel liikluskoormust vähendada. Ühtlasi on 2018. aasta keskpaigaks valmis Tallinna lennujaama, Ülemiste Cityt ja kesklinna ühendav trammiteelõik, mis muudab ka ühistranspordiga liikumise mugavamaks."