"Oleme müüki pannud kaubamargi Savenkoff õigused. Pankrotistunud Onistari eksomaniku Igor Savenkovi nime järgi toodetud Vodka Savenkoff on hetkel tootmises ja müügil Hollandis, aga Eesti turul tegutsemiseks oleme pannud huvilisele müüki selle kaubamärgi. Hind on 1 miljonit krooni. Vodka Savenkoff kohta leiate pildi Google'i pildiotsingust, siis saate aru, mis tootega on tegu. Müüki korraldab advokaadibüroo Maksim Greinoman," kirjutas Velleste aripaev.ee-le.

Google pildiotsing viib otsija Hanseatische Projekt Unioni kodulehele, mis märgib mitmete müüdavate toodetena ära nii Savenkoffi kui mitmed Y2K märjukesed.

Patendiameti andmetel ei kuulu kaubamärk ei advokaadibüroole Maksim Greinoman, Urmas Vellestele ega Maksim Greinomanile, vaid hoopis advokaadibüroole Hansa Law Offices.

"OY Full Well ja Advokaadibyroo Hansa Law Office vahel on sõlmitud leping, mille alusel kuuluvad kõik pankrotistunud viinatootja Onistar kaubamarkide ainuõigused Full Well Oy-le.Kaesoleval hetkel on Urmas Velleste selles ariühingus üks osanikest," selgitas Velleste Delfile.

Hansa Law Office advokaat Vahur Kivistik on viimastel aastatel esindanud Vellestet erinevates õigusküsimustes.

Velleste sõnul on Hansa Law Office näol tegu tuntud ja tasemel bürooga.

Velleste ostis Onistari pankrotipesast kevadel hulga tuntud kaubamärke, näiteks Y2K, Hundijalavee, Old Thomase seeria ning Long Hermanni. Augustis pani ettevõtja müüki Vera ja Veski Meistri kaubamärgid.