Kuivõrd pank on raskustest välja tulemiseks emiteerinud uusi aktsiaid, langes kasum aktsia kohta 33 sendile mulluselt 72 sendilt, kirjutas uudisteagentuur Bloomberg. See oli väiksem langus, kui 21 Bloombergi küsitletud analüütikut ette nägid.

Bank of America on USAs nii hoiuste kui ka varade poolest suurim pank, mis on traditsiooniliset tugev olnud jaeturul ning on paljudele ameeriklastele väljastanud krediitkaarte, võisteldes selles vallas Citigroupi ja JPMorgan Chase'iga. Sel nädalal on oodatust suuremast kasumist teatanud ka JPMorgan Chase & Co ning Goldman Sachs, mis samuti kuuluvad USA suuremate pankade hulka.

Tulemusi parandas panga ettevõtetest klientide soov senisest rohkem võlakirju ja muid väärtpabereid müüa. Samuti aitas kaasa kinnisvaraga tagatud väärtpaberite hinna taastumine. (Praegu reaalmajandusse levinud ehk suure hulga inimesi töötuks jätnud kriis algas teatavasti USA kinnisvaraturu mulli lõhkemisest, kui kinnisvaraga tagatud kohustused ja väärtpaberid järsku suure osa oma väärtusest kaotasid.)

2006. aasta novembris saavutatud tipptasemelt, 55 dollarilt langes BoA aktsia hind tänavu veebruaris 3 dollarile, mis on kõige madalam hind 20 aasta jooksul. Sestpeale on panga turuväärtus kasvanud: eile maksis Bank of America aktsia New Yorgi börsil 13,17 dollarit.