Souki sai põhipalka küll vaid 800 000 dollarit, kuid boonusena anti talle aktsiaid 133 miljoni dollari väärtuses ning 3,68 miljonit dollarit rahalist boonust.

Souki on Cheniere'i kaasasutaja ja tegevjuht. Ta edestab suuri ärihiide nagu Och-Ziff Capital Management Groupi James Levini (119 miljonit dollarit) ja Gamaco juhti Mario Gabellit (85 miljonit dollarit).

„Neil, kes ettevõtte (Cheniere) eesmärke püstitasid on kindlasti suu kõrvuni ning need, kes ostsid kunagi ettevõtte aktsiaid soovivad teda (Souki) kallistada," ütles konsulatatsioonifirma Longnecker & Associates tegevjuht Brent Longnecker. „Nad ei ole tema kompensatsiooni pärast mures," lisas ta.

Souki müüs eelmisel aastal maha 2,8 miljonit aktsiat. 2013. aastast on Cheniere'i aktsia hind kolmekordustunud. Mees teenis müügist 95 miljonit dollarit. Üle poole sellest maksis ta maksudeks.

Oracle Corporations'i looja Larry Ellison teenis eelmisel aastal 78,4 miljonit. Tema sai palka vaid 1 dollari, aktsiaid aga 76,9 miljoni eest. Ellison on Bloombergi andmetel maailma rikkuselt kaheksas mees.

Exxon Mobil'i juht Rex Tillerson sai Soukist kaks korda vähem töötasu. Tillerson juhib maailma suurimat börsil olevat energiaettevõtet, mille kasum oli 2013. aastal 32,6 miljardit dollarit.