Mees andis eile teada, et on tähelepanust ja stressist, mis mängu populaarsusega on kaasnenud, täielikult tüdinenud. Ta lisas, et ei kavatse mängu ka kellelegi edasi müüa. Lihtsalt suretab selle välja.

Dong lõi selle mängu kahe tunniga ning niipea, kui ta selle iTunes'i üles pani muutus see väga popiks. Tänaseks on seda alla laetud rohkem kui 50 miljonit korda ning see on saanud 90 000 reitingut, peamiselt neli tähte. See on number üks allalaetud mäng nii Google Plays kui Apple iTunes'is. Androidi kasutajate seas on see populaarsem kui tasuta saadaval olevad Facebook, Instagram, Netflix, Snapchat, Skype ja Twitter.

Dong on saanud kasutajatelt selge heakskiidu, kuid konkurendid on kurjad. Teda on süüdistatud ideede varguses. Mäng sarnanevat liiga palju mängudega „Helicopter" ja „Piou Piou". Sarnasusi leidub neis tõepoolest palju. Nii arvataksegi, et ehk ähvardati Dongi kohtuga.

Dong ise aga põhjendas oma otsust sellega, et ta on tähelepanust ja jamadest väsinud ja stressis.

„Flappy Bird on küll minu edulugu, kuid on ka rikkunud mu rahuliku ja lihtsa elu. Nüüd ma vihkan seda mängu," ütles Dong.

Kusjuures mees teenib aastas selle mänguga peaaegu sama palju kui NBA superstaar LeBron James korvpalli mängides. Kõige veidram on aga ikkagi see, et mees ei ole nõus mängu ka müüma, ta saaks selle eest väga kopsaka summa. Hiljuti müüdi „Draw Something" 53 miljoni dollari eest. „Words With Friends" läks kaubaks 180 miljoni eest. Jaapani ülipopulaarne mäng „Puzzles and Dragons" on selle loojale toonud sisse 3 miljardit.

Täna pärastlõunal oli mäng Apple Store's küll leitav, kuid alla laadida seda enam ei saanud. Niisiis tegigi Dong Nguyen lubatu teoks.

Selline näeb mäng välja. Kel see olemas, see saab edasi mängida.